2021. január 12., kedd

 

EXTRA kedvezmény

2021. 2. hetére is van egy extra ajánlatunk, csak Tupperfalván idén az osztott hétnél indult a számozás

2021. 01.11-től 17-ig érvényes ez az ajánlat


A Tupperware Lélegző Kamra Burgonyához ideális környezetet teremt a burgonya számára. Kb. 4,5 kg burgonya fér bele. Az edények egymásra tehetők, kis helyen elférnek.

A Lélegző Kamra Fokhagymafélékhez nevú tárolóval 2019.beb a Black Friday akció keretében találkozhattunk először, nagyon népszerű lett a kisebb mennyiségű hagymát használók körében. Ebben a tárolóban a vöröshagyma is jól érzi magát :) 

A Tupperware Lélegző Kamra Burgonyához 5,5 L katalógusi ára: 15.290 Ft. Most 2300 forintos kedvezménnyel rendelhető a katalógusi árhoz képest és ajándékként megkapjátok mellé a kistesót, a Lélegző Kamra Fokhagymafélékhez tárolót is, amelyet 3.990 Ft-ért kínáltunk korábban. 

A két tároló együtt: 12.990 forint ezen a héten (az akció a készlet erejéig érvényes)


Megrendelés esetén a termék érkezésének várható ideje: 2021. január 26.
Ha sürgősen szeretnéd, akkor megoldjuk előbb is :) 

(Ne feledjétek, hogy továbbra is élhettek az átutalásos fizetési móddal is.)

Ha már van Fokhagymatárolónk, akkor van fokhagymánk, amit szeretnénk felhasználni. Itt jön képbe a Mesterfogás Fokhagyma Sztár. Januárban a fokhagymaprést is kedvezményes áron vásárolhatja meg, akinek még nincs a háztartásában :) Aki most vásárol, 4.000 forintot takarít meg a katalógusi árból. (Ugyan január végéig hirdettük meg az akciót erre a termékre is, de nem merem ígérni, hogy kitart végig a készlet.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése