2021. január 7., csütörtök

Mindent Bele - száraztárolás - válaszd a legjobbat

 Mindent Bele! 

És tényleg :) legyen liszt, cukor, zsemlemorzsa, porcukor, tészta, só, mazsola, búzadara, corn flakes, instant kakaó, gabonapehely, szezámmag, rizs, bulgur stb., aminek megfelelő tárolóedényt keresel, a Mindent Bele család különböző méretei között megtalálod az ideális megoldást.

A helyből sosem tud elegendő lenni, ugyanígy a száraztárolók is kevésnek bizonyulnak előbb-utóbb :) 

A kis hely kihasználására készültek ezek a polcok - az asztalos ismerős csak diszkréten mosolygott, mikor megmutattam a Mindent Bele tárolókat és a fűszereseket, hogy ezekhez méretezze a polcot :) 

A szekrény oldala sem maradhatott kihasználatlanul, A vágó, szúró, ne nyúlj bele, ne dobd ki véletlenül, mindig legyen kéznél eszközök egy része is itt kapott helyet. 
A zöldséghámozók örök darabnak számítanak, - a fejjel lefelé lógó kék hámozót nagyjából 20 éve használom. Számomra ez a retro hámozó áll leginkább kézre. 
Vannak, akik rendszeresen dobják a szemétbe a megpucolt héjakkal együtt a hámozót is :) A piacon visszatérő vásárlóimnál tudom, hogy vagy ajándékba megy az új hámozó vagy kidobta egy családtag az előzőt, mert egyébként soha nem kellene újat venniük :) 

Januári akciós kínálatunk: 


Az edények tetején kétféle nyílás van, az egyik akkora, hogy egy evőkanállal kényelmesen lehet szedni belőle, a másik pedig nagyobb mennyiségek kiöntésénél jelent segítséget, illetve a tároló feltöltésénél.

Van egy szett ajánlatunk is a Mindent Bele termékekre januárban ami további kedvezményeket jelent. Az állandó katalógusi kínálatban két szettet is találtok. 

A Mindent Bele tárolók használatával elkerülhető, hogy a boltból hazavitt molyos, zsizsikes liszt befertőzze az egész konyhát, kamrát. Egyszerűbb megelőzni az elszaporodást, mint megszabadulni tőle...


Néhány ötlet, hogy egy csomagnyi élelmiszer, melyik méretbe fér bele:

  • Mindent Bele I. 500 ml: pl.: babérlevél, mazsola, vegeta, 
  • Mindent Bele II. 1,1 L: pl.: 1 kg kristálycukor, 1 kg rizs, egy csomag porcukor, egy csomag (500 g) zsemlemorzsa, egy csomag bulgur, 1 csomag tarhonya
  • Mindent Bele III. 1,7 L: pl.: 1 kg liszt, 1 csomag szarvacska tészta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése