2021. január 8., péntek

Tupperware Mikroszálas Törlőkendők

 

Mikroszálas törlőkendők

Takarítanivalót mindig talál az ember :) A lakás minden pontján nagy segítséget jelentenek a mikroszálas törlőkendők, Ismerkedjünk meg egy kicsit velük. 

Tupperware Mikroszálas Törlőkendők

A Tupperware kialakított egy magas színvonalú, élénk színekben pompázó mikroszálas törlőkendő családot. A Tupperware Mikroszálas Törlőkendőkkel gyökeresen megváltozik a mindennapi takarítás menete. Nem tud ellenállni semmilyen felületnek, legyen az száraz, poros vagy fényes. Időt és energiát lehet vele megtakarítani. A jövőben nem tud majd takarítást a Tupperware törlőkendők nélkül elképzelni, mert játszva varázsol egészséges, hypoallergén környezetet otthonába.

Mi az a Mikroszál? Az ember által előállított legpuhább, de mégis rendkívül tartós anyag. Az 1980-as években fejlesztették ki. A mikroszál terminológiája ultra könnyű, ami hétköznapi értelemben azt jelenti ,hogy kétszer finomabb, mint a selyem, háromszor finomabb, mint a pamut, nyolcszor finomabb mint a gyapjú és százszor finomabb mint az emberi haj.Az alábbi kép mutatja a mikrószál struktúráját:



Ezen összetételnek köszönhetően a mikroszálak magukba zárják a port, a piszkot, a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is. Ezen szintetikus törlőkendők összetétele 80 % Polyester, ami tökéletes súroláshoz és tisztításhoz, és 20% Polyamid, ami pedig a tökéletes felszívódást és gyors száradást segíti elő.

A jövőben nincs szükség papír törlőkendőre, szappanra, tisztítószerekre és ezzel csökken a takarításra fordított kiadások összege és csökken a víz felhasználás is. Lágy tapintású, antiallergén, így gyengéd ápolást nyújt bútorainak, tükreinek, ablakainak, üvegeinek, kristályainak, porcelánjainak, Tupperware termékeknek, fém, króm, ezüst és rozsdamentes acél és fa tárgyainak és konyhai eszközeinek. Mivel a törlőkendők hihetetlen finom anyagból készültek, így nem hagynak semmilyen karcolást vagy sérülést a felületeken.

A Tupperware Törlőkendők különböző felületeken

használhatóak, ezért mindegyik más és más színnel, szövéssel illetve mérettel rendelkezik. A hatékony használat érdekében mindegyik törlőkendő az adott felülethez szükséges szövéssel és gyártási eljárással készült.

A különböző színek mellett a kendők sarkában található hímzett piktogramok is segítik a helyes használatot.


Mikroszálas Törlőkendő Üveg felületekhez

Rácsos szövet: rövid és sűrű szövésű, ha felülről ránézünk olyan, mint egy mikro„gofri” felülete. A szövésnek és a csomózásnak (mélyedéseknek) köszönhetően kiválóan alkalmas ablakok mosására, üveg és tükör felületek tisztítására. Magas nedvszívó képessége gyors száradást és csík- és maszatmentes felületet eredményez. Ezen törlőkendő megvédi ablakai, üveg képei, bútorai és tükrei felületét. Nem szöszöl, és maradéktalanul tisztítja az üvegfelületeket, tükröket.

Használat: Az üvegfelületet permetezzük be meleg vagy hideg vízzel, majd a kendővel töröljük szárazra, de akár magát a kendőt is benedvesíthetjük, és úgy töröljük le a felületet.  A kendőt négybe hajtva használjuk, így még hatékonyabb eredményt tudunk elérni.

Általában elég az üvegfelületet egyszer áttörölni. Ezzel a kendővel környezetbarát módon tudja üvegfelületeit tisztítani, hiszen se vegyszerre, se papírtörölközőre nincs szüksége.



Mikroszálas Portörlő

Sűrű szövésű plüss kendő, magas minőségű és rendkívül puha anyagból készült. Hosszú és sűrű szövésű vékony szálai biztosítják a kendő elektrosztatikus hatását. A hosszabb szálú oldal kitűnően alkalmas a por letörlésére, míg a rövidebb szálú oldal polírozásra, fényesítésre alkalmas. Használhatjuk a személyautó belsejének takarításához is, de nyugodtan letörölgethetjük vele a TV képernyőjét, a számítógép monitort vagy billentyűzetet is. A portörlésnél a kendőt hajtsuk 4-be, mert azzal hogy a kendő oldalai egymáshoz érnek, megnöveljük az elektrosztatikusságot. A hatékony munka érdekében lassan töröljünk vele! Használhatjuk nem túl makacs foltok letörlésére is úgy, hogy a kendő egyik oldalát bepermetezzük vízzel.


Univerzális törlőkendő

Konyhai felületek, szekrények, ajtók stb. lemosására ajánljuk. 

Fontos és hasznos:

A Tupperware Törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet, de mosógépben max. 40 C fokon moshatóak.

Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nem szabad betenni, mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.

A kendőket lehet szárazon illetve nedvesen, kevés tisztítószerrel is használni, de a mikroszálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.

A kendőket erős, maró vagy fehérítő hatású tisztító szerekkel tilos használni! (domestos, clorox, hipo) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak, így a továbbiakban nem használható.


Forrás: www.tupperware.hu


A mikroszálas törlőkendők tisztítázáshoz nem szabad öblítőt használni, mert az öblítő összetapasztja a mikroszálakat.

Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garancia van a mikroszálas kendőkre.


Vásárlói ajánlatként most egy 3 darabos szett rendelhető. Érdemes kipróbálni és megismerkedni a mikroszálas termékekkel.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése