Zsemle otthon sütve - UltraProban
Rendszeresen sütöm a zsemlét, most annyiban változtattam, hogy kipróbáltam a gőzös közeget számukra, az UltraPor Lasagne sütőben sütöttem meg őket.
Egyik kedves vásárlóm a Lőrinci Piacon ajánlotta Királybúza lisztet, vettem belőle, most ezzel a liszttel kísérletezem, igen jóban vagyunk. Felesben használom a BL55 finomlizttel a kenyérnél, kiflinél, zsemlénél is.
A kelesztést most is a Kelesztőtálra bíztam - kelesztésnél sosem légtelenítjük az edény tetejét.
Formázás előtt pihennek 10 percet |
Megformázva kelnek |
kelesztés után . szorosabbra is formázhattam volna őket |
vizes spriccelés után az UltaPro Lasagneben kerül a 200 fokos sütőbe |
Mivel nem sok fogyott este már belőle, ezért a fagyasztóba is tettem, mert jól jön, ha nincs idő sütni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése