2012. május 27., vasárnap

Domony-völgyben jártunk - Tupperware csoporttalálkozón

Ma fantasztikus élményben volt részem, mert a Tupperes "Anyacsoport" tagjaival bográcsoztunk Domony-völgyben egy horgásztó partján. Nagyon kegyes volt hozzánk az időjárás, finom slambuc főtt a bográcsokban, kellemes napot töltöttünk együtt. És akár hiszitek, akár nem, ennyi tanácsadó egymással is képes volt a Tupperekről beszélgetni. Az természetes volt, hogy mindenki Tupper termékekkel érkezett, azokban vittük a süteményeket, bográcsozási hozzávalókat, vizet. Természetesen az étkészletek is mindenkinél Tupperware termékek voltak. Fantasztikus volt a termékskála és a színkavalkád. Több fotót is készítettem, igyekszem mielőbb megmutatni Nektek.
A főzés most a férfiak feladata volt, jót derültem, amikor egymástól kérték a Tupperware termékeket, sokszor körülírva azokat, mert a nevekkel nem voltak tisztában, de látható volt, hogy ismerik és használják őket. Azt hiszem, hogy ennél nagyobb elismerés nem is kell.
Jó érzés volt egy olyan közösség tagjainak lenni, akik ebben a szürkülő világban is így tudnak rajongani valamiért.

Tanácsadótársaim egyöntetű véleménye az volt, hogy a hónap legfantasztikusabb kiegészítő terméke az üvegtisztító kendő, amivel mindenféle vegyszer nélkül lehet ablakot, tükröt és egyéb üvegfelületeket tisztítani és így is fantasztikus eredményt érünk el vele. Sajnos a kendő nem volt náluk, úgyhogy az autó ablakai most porosak maradtak :), de ami késik, nem múlik, kis idő és nekem is ragyogóan tiszta ablakaim lesznek :)

Miután hazajöttünk bedagasztottam egy kenyértésztát, holnap sül az első éjszakai kelesztésű kenyerem. A Tupperes lányok egy része az UltraPro-ban süti a kenyeret, mások pedig a Szilikon Király formát használják erre a célra. Tehát erre is több jó megoldás van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése