2012. május 10., csütörtök

Gyros pitával

A mai vacsora gyros volt, hogy kipróbálhassam az új Mesterszakács serpenyőmet. Nagyon finom puhára sült a hús és a szaftosságát teljesen megőrizte. (A serpenyőt gyorsan, könnyen tudtam elmosogatni.)
A pitát is saját magam készítettem, a tészta a 2,75 literes Junior kelesztőtálban kelt - ami most vasárnapig akciós 1990,-Ft-ért.
A piták nem olvasták a receptet, hogy a sütőben "zsebesedniük" kellene, úgyhogy ezen még dolgoznom kell kicsit, ízre viszont nagyon finom volt, feltekerve ettük.


(vacsora után a kertemben garázdálkodó lótetű kapott egy kis sört a gyrosra, mert azt olvastam, hogy ez a természetes csapda számára) - hát valaki legalább sörözzön, ha már mi nem szeretjük :) - és a lótücsköt sem kedvelem túlzottan.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése